comScore

Galatasaray Galatasaray

Dursun Özbek'i toplantıda sinirlendiren soru

30 Ekim 2015, Cuma 12:40
Dursun Özbek'i toplantıda sinirlendiren soru

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Dumankaya ile yapılan sponsorluk anlaşmasında sorulan bir soruya sinirlendi.

FutbolArena - Galatasaray yeni forma göğüs sponsoru Dumankaya firmasıyla sponsorluk anlaşmasını basın toplantısı düzenleyerek imzaladı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek basın toplantısında soruları yanıtladı.
Basın toplantısında sorulan Dumankaya Ibrahimovic'e sponsor olur mu sorusuna sinirlenen Dursun Özbek, "Allah aşkına bırakın şu Ibrahimovic'i. İlk günden beri gündemimizde yok" ifadelerini kullandı.

"Geçen seneden daha iyi bir anlaşma imzaladık"

Sponsorluk açısından geçen seneden daha iyi durumdayız. En büyük faydayı geçirecek anlaşmaları yapma amacındayız. Galatasaraylı olmanın en önemli şartlarından biri de ihtiyaç olduğundan göreve gelmektir. Biz de bunu yaptık.

"Hacıosmanoğlu'nun söyledikleri yanlış"
 
Futbolu yeşil sahada oynuyoruz. Saha dışındaki polemiklere girmek istemiyoruz. Trabzonspor başkanının 40-45 gün önceki maçımız ile ilgili yorumlarını tasvip etmiyorum.Hacıosmanoğlu'nun söylediği şeyler özellikle kadınlarla ilgili sarf ettiği şeyler hoş değil.

"Taraftarlarımız her ne olursa olsun..."
 
Passolig sistemi devletin elinde olan bir iş. Beklemek lazım. Çünkü iş iyice siyasallaştı. Fazla konuşmak istemiyorum. Taraftarlarımızı her ne şart olursa olsun stada bekliyoruz.

Transfer yapılacak mı?

Eksiklerimizin olup olmadığını teknik kadrodan gelecek rapora bağlı. Eğer istenirse transfer yapabiliriz. Hocamızın talebine göre Ocak ayı transfer dönemini değerlendireceğiz.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!