comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Topal idmanda yok

02 Ağustos 2012, Perşembe 23:03

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu rövanş karşılaşmasında FC Vaslui ile karşılaşacak olan Fenerbahçe hazırlıklara başladı.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu rövanş karşılaşmasında deplasmanda Vaslui ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00'da başlayan ve 1 saat 40 dakika süren antrenman basına kapalı gerçekleştirildi.
Dün oynanan Vaslui maçında yer alan oyuncular rejenerasyon çalışması yaparken, diğer oyuncular koşu, ısınma ve koordinasyon çalışması yaptılar. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı. Kaleciler Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Erten Ersu takımdan ayrı Kaleci antrenörü ile çalıştılar. Kaleciler çift kale maçta dönüşümlü olarak yer aldılar.

Bu arada bel ağrıları bulunan Mehmet Topal ise antrenmanda yer almadı.

Yarını izinli geçirecek olan Sarı-lacivertliler, FC Vaslui maçının hazırlıklarını 4 Ağustos Cumartesi günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Sabah antrenmanı saat 10:00'da basına kapalı, akşam antrenmanı ise saat 18:00'da basına açık gerçekleştirilecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!