comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İşte Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

09 Aralık 2012, Pazar 04:31

Zirveden uzaklaşmak istemeyen Fenerbahçe sahasında İstanbul BŞ'yi konuk ediyor. İşte muhtemel kadrolar 

Spor Toto Süper Lig'in 15. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, İstanbul BŞ'yi konuk ediyor. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Süleyman Abay yönetecek. Abay'ın yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Erdem Bayık yapacak. 

İSTANBUL BŞ VE F.BAHÇE 11. KEZ

İki takım arasındaki 10 maçta Fenerbahçe 5, İstanbul Büyükşehir Belediyespor 4 galibiyet aldı, 1 maç da berabere sonuçlandı. Geride kalan maçlarda Fenerbahçe toplam 15, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise 13 gol attı. Geçen sezon yapılan maçları Fenerbahçe Kadıköy'de 4-2, İstanbul Büyükşehir Belediyespor da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 3-2'lik sonuçlarla kazandı.

TOPAL VE MEIRELES SINIRDA

Fenerbahçe'de sarı kart cezası sınırında bulunan Mehmet Topal ve Meireles, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı forma giyip birer kart daha görmeleri durumunda, 16'ncı haftadaki Galatasaray derbisinde cezalı duruma düşecek. Mehmet Topal'ın Gaziantepspor, Sivasspor ve Kayserispor maçlarında, Meireles'in ise Trabzonspor, Eskişehirspor ve Gençlerbirliği maçlarında olmak üzere ligde üçer sarı kartları bulunuyor.

İÇ SAHA LİDERİ FENERBAHÇE

Bu sezon özellikle deplasman maçlarında yitirdiği puanlarla liderlik hedefinin uzağında kalan Fenerbahçe, iç saha maçlarında taraftarını sevindiriyor. Kadıköy'deki 7 lig maçında 5 kez kazanan, birer kez de berabere kalan ve yenilen sarı-lacivertliler, topladığı 16 puanla, ligde iç saha puan cetvelinde lider durumda. Ligde 15'inci haftaya Fenerbahçe 24 puanla 4'üncü, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise 15 puanla 13'üncü sırada girdi.

AS OYUNCULAR SAHADA

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısındaki son 3 maçını kayıpsız geçmek isteyen Fenerbahçe, 3 maçlık serinin ilkinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında galibiyeti hedefliyor. Ligin 14'üncü haftasında deplasmanda Kayserispor ile 1-1 berabere kalan sarı-lacivertli takım, yarın Kadıköy'de konuk edeceği İstanbul ekibi karşısında sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor. UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'ndaki son maçında Borussia Mönchengladbach'a yedek futbolculardan kurulu kadroyla 3-0 yenilen Fenerbahçe'de, yarınki maçla birlikte as futbolcular takımdaki yerini alacak. Sarı-lacivertlilerin Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Meireles, Kuyt, Cristian, Caner ve Sow'dan oluşan 11 ile sahaya çıkması bekleniyor.

MUHTEMEL 11'LER FENERBAHÇE

Gökhan
Bekir
Yobo
Hasan Ali
Mehmet Topal
Meireles
Kuyt
Cristian
Caner
Sow

İSTANBUL BŞ.

Carvalho
Rızvan
Ekrem
Geraldes
Cihan
Gökhan
Zayatte
Zeki
Doka
Holmen
Webo

SAAT:
19:00
STAT
: Şükrü Saracoğlu
HAKEM:
Süleyman Abay
YAYIN:
Lig TV

CAN CEZALI, TURGAY SAKAT

Ligde geçen hafta Sivasspor'u yenerek teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde ilk galibiyetini alan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise Fenerbahçe karşısında kazanarak çıkışa geçmeyi hedefliyor. Lacivert-turunculu ekipte Can Arat sarı kart cezası, Turgay Bahadır da sakatlığı nedeniyle yarınki mücadelede forma giyemeyecek.

İstanbul ekibinde sarı kart ceza sınırında bulunan Webo, Geraldes, Holmen, Zayette, Ekrem Ekşioğlu ve Gökhan Süzen, görev alıp birer kart daha görmeleri durumunda 16'ncı haftadaki Trabzonspor mücadelesinde cezalı

KANARYA RAKİBİNE EVİNDE YENİLMEDİ

İki takım arasında yarınki maçın oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan lig maçlarında ise evsahibi Fenerbahçe'nin üstünlüğü bulunuyor.

Kadıköy'deki 5 lig maçından 4'ünü kazanan sarı-lacivertliler, 1 kez berabere kaldı, rakibine hiç mağlup olmadı. Taraflar arasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki ilk maç berabere bitti, son 4 maçı ise Fenerbahçe kazandı. Kadıköy'de Fenerbahçe 11, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise 4 gol attı.  

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!