comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İşte Fenerbahçe'nin transfer planı

22 Haziran 2015, Pazartesi 10:44
İşte Fenerbahçe'nin transfer planı

Fenerbahçe'de geçen yıl kaybolan heyecanı yeniden ortaya çıkarmak için çaba gösterilecek.

Transfer sezonunu alt üst eden Fenerbahçe'de, geçtiğimiz sezon içinde ekonomik zorlukların iyice su yüzüne çıktığı gözlemlenmiş ve futbolcular ile personellerin ödemeleri zaman zaman aksamıştı.
 
Şampiyonluğun kaybedilmesinin ardından atağa geçen Kanarya, yepyeni bir planlama ile yola çıktı. Gündeminden yıldız isimleri eksik etmeyen Sarı-Lacivertliler, bölge fark etmeksizin önemli oyuncuları kadrosuna katıyor.
 
Bu gelişmeler sonrasında herkes “Bu paranın kaynağı ne?” diye sorarken Fenerbahçe yönetimi önemli bir plan belirledi.
 
SICAK PARA GİRİŞİ SAĞLANACAK
 
Normalde geçtiğimiz sezonlarda hazırlık maçlarının çok büyük bir kısmını yurtdışında oynayan Sarı-Lacivertliler, bu sezon “Gelir getirecek turnuva” olmadıkça yurtdışına çıkmayacak.
 
Kalburüstü takımları Kadıköy'e getirmeye hazırlanan başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları, böylelikle sezon başlamadan daha hazırlık maçları esnasında kulübe hatırı sayılır sıcak para girişi sağlayacaklar.

İŞTE FENERBAHÇE YÖNETİMİNİN PLANLARI
 
Nani, Kjaer, Ospina ve daha fazlası gibi yıldızlarla taraftarı heyecanlandıran Fenerbahçe, bu tip yıldızlardan dolayı hazırlık maçlarında en az 30-35 bin kişilik bir ortalama hedefliyor.
 
Geçtiğimiz yıl bazı tribünlere bilet satışı yapılmamıştı. Bu yıl tüm tribünler yeniden taraftara açılırken, bu durumun heyecan yaratması ve hazırlık maçları esnasında kombine satışlarının patlama yapması bekleniyor.
 
Taraftarlara hazırlık maçları öncesinde destek çağrısı yapılacak ve geçen yıl kaybolan heyecanı yeniden ortaya çıkarmak için çaba gösterilecek.
 
Özellikle yazın pek çok kişi tatilde olsa da İstanbul'da çok sayıda gurbetçi ve turist bulunuyor. Avrupa çapında ünlü yıldızlar sayesinde bu kitlenin de Kadıköy'e çekilmesi sağlanacak

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!