Vodafone Arena ne zaman açılacak?
Fotomaç Gazetesi'nde yer alan habere göre; Dolmabahçe'de eski stadyumun yıkılmasının ardından başlayan modern stadyumun inşaatında artık sona yaklaşılıyor. Çelik çatının ilk ve ikinci halkasının tamamlanmasının ardından kedi yolu ve oval boruların montajı da bitti.
Saha içinde bulunan ve çatının yerine kaldırılmasını sağlayan 3 vinçten ikisini söküldü. Şu anda futbol oynanacak orta bölüm temizlenerek, çimlendirmeye hazır hale getiriliyor.
Saha içinde kalan son vincin de sökülerek çıkarılmasının ardından çimlendirme çalışmaları başlayacak. Çatı kaplaması ise dışarıda kurulacak dev vinçlerin yardımı ve kedi yolları kullanılarak gerçekleştirilecek.
Beşiktaşlı idareciler Vodafone Arena'yı bu sezonun son maçlarına yetiştirmeyi düşündüklerini ifade ediyorlar.
Beşiktaşlı idareciler Vodafone Arena'yı bu sezonun son maçlarına yetiştirmeyi düşündüklerini ifade ediyorlar.